[...] koszulkami jak po meczu. 83. Iwona przychodzi na lekcje ze świnką morską i mówi,że to dlatego, że nie stać jej na prywatne wykłady dla świnki. 84. Michał S. przynosi sok jabłkowy w butelce po wódce, do tego zmienił hasła w szkolnych komputerach id poniedziałku nie ma informatyki. Hasło każe nam zgadywać. 85. Krzysztof T. ma skandaliczną [...]
[...] pomiędzy mezomorfikiem) i ją trochę pozmieniałem. Powiedzcie mi czy jest odpowiednie ułożona. I posiłek płatki owsiane 70g mleko 400g ser biały półtłusty 100g banan sok marchwiowy II posiłek pieczywo razowe 100g szynka z indyka 50g margaryna miękka 10g jabłko III posiłek filet z kurczaka 100g oliwa z oliwek 15g ryż 100g surówka z kapusty [...]
[...] odkryli cenne właściwości orkiszowego ziarna. Zalety Zawiera dużo błonnika - reguluje trawienie, przyspiesza metabolizm, obniża poziom cholesterolu i cukru we krwi. Dzięki wysokiej zawartości białka, orkisz mo-że regenerować organizm. Zawarte w ziarnie cenne nienasycone tłuszcze, witaminy z grupy B, potas i magnez wzmacniają układ nerwowy, [...]
1. Składniki: 2. Kroimy fileta: 3. Podsmażamy pierś: 4. Podsmażamy pokrojony czosnek: 5. Czosnek i pierś zalewamy sokiem: 6. W takim momencie dolewamy znów soku: 7. A tak wygląda jak jemy: Zapewne wszyscy regularnie jadamy filet z kurczaka. Sam jestem szczęśliwym posiadaczem elektrycznego grilla, więc łatwo, szybko i smacznie mogę uszykować taką [...]
[...] zamiast wędliny wrzucił do bułki ugotowane/upieczone/usmażone (na teflonie lub odrobinie tłuszczu) chude mięso np. z piersi kurczaka, schabu - brakuje zdrowych tłuszczy - sok wywal bo na pewno chodzi ci o słodzone g**** ze sklepu, lepiej zjedz jabłko/pomarańczę a pij wodę Obiad ( po szkole ) : 14-15:30 1.Ryż brązowy (100g) 2.Mięso z piersi [...]
Śniadanie 7:30 1.Serek Wiejski ( 150g ) 2.Mleko 2 % ( 250g ) 3.Płatki kukurydziane (50g) 4.Orzechy włoskie ( 5g ) //za serek lepiej twaróg, ale może być kukurydziane zamień na owsiane 5g orzechów to tyle co kot napłakał II Śniadanie 10:30 1. Dwie błuki grahamki (100g) 2. 4 plasterki polędwicy sopockiej 3. 2 plasterki sera edamskiego 4. Sałata [...]
Predstawiam wam moją diete na mase . Nie ma w niej żadnych odżywek i raczej jest tania ponieważ cienko u mnie z kasą . Dopiero zaczynam ćwiczyć na siłowni 2 miesiące ACT . Mam 17 lat , waga 59 , wzrost 167 . Poniedziałek 2700 Kcal 4:00 Chleb - 250kcal - 100g Margaryna Rama - 125kcal - 20g Ser Gouda - 150kcal - 50g Szynka Wiejska - 130kcal - 50g [...]
[...] zawartych w nich WW -obecność innych składników(tłuszcz, białka, błonnik, itd) -stopień przetworzenia -zastosowana obróbka termiczna -stopień dojrzałości owoców i warzyw wysokie IG-szybki i duzy wzrost poziomu cukru we krwi IG > 70 średnie IG-wolniejszy i średni wzrost poziomu cukru we krwi IG= 56-69 niskie IG-wolny i niski przyrost poziomu [...]
[...] tego warzywa/owoc 14.00 - obiad FILET Z KURCZAKA - 100g OLIWA Z OLIWEK - 20g RYŻ BRĄZOWY - 100g SURÓWKA - 200g OLEJ SŁONECZNIKOWY - 20g SOK MARCHWIOWO-JABŁKOWY - 250g sok kupny?zwroc uwage ze duzo sokow ma mase cukru w sobie.oliwwa z oliwek ok,olej po co? 16.00 - GAIN BOLIC 6000 - 50g + MLEKO 250ml dalbym ten posilek z 14 okolo 1,5h przed [...]
znalazłem na jakims forum taką diete : I Posiłek 300ml. Maślanki 0,5% tłuszczu z 100g twarogu chudego bułka grahamka z chudą wędliną + pół lub cała papryka 100ml. Sok marchwiowo - jabłkowy II Posiłek 4x Plaster Szynki z piersi kurczaka (lub innej chudej) 2x kromki Chleb żytni razowy 2x Plaster Pomidor 2x jajka na twardo III Posiłek pierś z [...]
[...] : - Wszelakiego rodzaju mięsa, wyodrębniając : wieprzowine oraz bekon. - Warzywa wszelakiego rodzaju oprócz : sałate, kalafior. - Owoce : głównie śliwki, jabłka, czareśnie i soki z nimi powiązane odliczając sok jabłkowy, z powodu braku odnalezienia tego soku bez dodatku cukru ;). - Kasze gryczane / jęczmienne, ryż do pewnego stopnia. - Masło, [...]
[...] warzyw, ryb, mięsa i jaj. Im bardziej obrobiona żywność (smażona, gotowana, grillowana), tym mniej enzymów w nich. Enzymy bardzo łatwo ulegają zniszczeniu pod wpływem wysokich temperatur, wilgoci, utlenienia, napromieniowania i związków syntetycznych. Łatwo je zniszczyć w trakcie gotowania, puszkowania, rafinowania, konserwowania [...]